tiistai 6. tammikuuta 2009

Blogien siivouspäivä

Tänään on blogin/ blogien siivouspäivä. Siirsin yhestä cornerista toiseen blogi- ja linkkilistat... Nyt toiseen blogiin vaan kirjoitan ja toisesta käyn lukemassa muiden bloggailut. Tiedän, olisi ollut kätevämpää hakea kaikki vaan samasta paikkaa... Mutta kun silmää ei vaan mielyttänyt sekamelska. Nyt ne on kaikki täällä. Paras olis tottua.

Blogilistaani on kertynyt paljon blogeja, joita seurailen epäsäännöllisen säännöllisesti. Huomasin, miten vaikeaa on karsia.. Blogit ovat osittain korvanneet lehtien luvun, vai onkohan? Mutta jotain minä niistä saan, kun kerran seurailen/ luen niitä. Kiitos siitä kuuluu teille bloggailijat!

Olen lisäillyt listaani joitain löytöjäni blogimaailmasta. En ole erikseen pyytänyt lisäykseen lupaa, vaan teen sen nyt tässä julkisesti: Jos/ kun olen lisännyt blogisi listaani ja nautin sen lukemisesta niin kovin, niin voihan se olla listassani? Jos ei, ilmoitathan siitä minulle, niin poistan sen?!?

Kiitän ja kumarran ja jatkan blogisiivousta...
...anni...

11 kommenttia:

Peikonlehti kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Peikonlehti kirjoitti...

Kävin kysäisemässä apua miten saan "pienet" aakkoset linkkilistaani, mutta onnistuinkin itse vaihtamaan ne, juuri kun olin paasannut tähän pitkät pätkät aiheesta etten onnistu siinä =)

Palataan!

Unknown kirjoitti...

Peikonlehti
En ollut huomannut viestiäsi täällä. PAhoitteluni, etten ole vastannut..Mutta hieno homma että olet onnistunut saamaan ne...

Palataan toki!

Anonyymi kirjoitti...

Suuri kiitos Sparkling Inkin ja Fanni & Kanelin linkittämisestä. Parasta palautetta! Hauskaa viikkoa ja hellettä!:)

Unknown kirjoitti...

Kiitos itsellesi!!! :)

Marjis kirjoitti...

Kiitos kun pääsin listallesi! <3

Mustikkatyttö kirjoitti...

Hei Anni, mukava tutustua! Kiitos, kun laitoit blogini listallesi. Se ilahdutti kovin ja piristi päivääni.Tulen varmasti vastakin kyläilemään.

Ihanaa syksyn jatkoa sinulle! :)

Katri kirjoitti...

Oho! Siellähän olin minäkin ja monta muuta tuttavuutta. :) Mä kyllä huomaan itse jättäneeni lehtien lukua ehkä himpan vähemmäksi ja keskittyväni enemmän blogeihin. Vaikka ei blogit lehtiä kyllä täysin korvaa, toisinaan on ihana tarttua perinteiseen paperiversioon. :)

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Kaikin mokomin. :) Mukavaa viikonloppua!

Heidi kirjoitti...

En tiedä, koska blogini on listallesi ilmestynyt, mutta nyt vasta sen siitä löysin. Toki saa siinä olla, ilahduin kovasti :) Hienoa saada aina tietää, kuka omaa blogia lukee, kun aika harvoin ihmiset mitään kommenttia tuonne blogiin jättää :)

Heidi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Blogeja, joita seuraan epäsäännöllisen säännöllisesti